Our Shop

-27%

Test bank for Abnormal Child Psychology 6th Edition

$22.00$30.00

Edition: 6th Edition

Format: Downloadable ZIP Fille

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Share:

Test Bank for Abnormal Child Psychology 6th Edition

Our product will help you master any topic faster than ever before. The heavy lifting of extracting the most important information from your textbook and compiling it into a downloadable test bank has been done for you. By using this test bank in conjunction with your textbook, you will have all the resources necessary to ensure success in the classroom. Practice makes perfect and this test prep resource will reinforce the concepts and theories presented throughout your course. But that’s not all:

This study aid will also highlight your strengths and weaknesses. This takes the guesswork out of studying and allows you to pinpoint the areas where you need improvement. Spend your time more efficiently by focusing on any weaknesses and you will soon be an expert across the board.

Etestbank Benefits:

• Download instantly after purchase (no waiting for shipping)

• Digital format so you can study anywhere you have a computer, cell phone, or tablet

• Quickly review key concepts and reinforce your understanding of the subject matter

• Build test-taking skills and confidence with realistic, exam-like questions

• Fully comprehensive material covers all the chapters in your textbook

• Quickly narrow down the areas in which you need improvement

• We offer a free sample so you know exactly what to expect

The time to study is now! Better grades and test scores are just a click away. So what are you waiting for? Click the “Add to Cart” button above and instantly download the test bank.

1. A child typically enters the mental health system ____.​

a.​by asking for a referral from a pediatrician
b.​through the criminal justice system
c.​by the actions, positive or negative, of peers
d.​through teachers, counselors, or parents

 

ANSWER:  d
POINTS:  1
DIFFICULTY:  Moderate
REFERENCES:  Introduction
QUESTION TYPE:  Multiple Choice
HAS VARIABLES:  False
KEYWORDS:  Bloom’s: Understand
DATE CREATED:  12/10/2014 6:07 AM
DATE MODIFIED:  12/12/2014 12:57 AM

 

2. Many child and adolescent problems can be best described as the ____.​

a.​failure to demonstrate expected developmental progress
b.​absence of the key survival skills needed to thrive
c.​result of excessive expectations by parents
d.​stresses associated with educational demands

 

ANSWER:  a
POINTS:  1
DIFFICULTY:  Moderate
REFERENCES:  Introduction
QUESTION TYPE:  Multiple Choice
HAS VARIABLES:  False
KEYWORDS:  Bloom’s: Analyze
DATE CREATED:  12/10/2014 11:13 PM
DATE MODIFIED:  12/12/2014 12:57 AM

 

3. Most problematic behaviors shown by children are ____.​

a.​qualitatively different from normal behavior
b.​shown to some degree by most children
c.​caused by inadequate parenting
d.​indistinguishable from one another

 

ANSWER:  b
POINTS:  1
DIFFICULTY:  Easy
REFERENCES:  Introduction
QUESTION TYPE:  Multiple Choice
HAS VARIABLES:  False
KEYWORDS:  Bloom’s: Analyze
DATE CREATED:  12/10/2014 11:15 PM
DATE MODIFIED:  12/12/2014 12:57 AM

 

4. Interventions for children and adolescents are often intended to ____.​

a.​restore previous levels of functioning
b.​serve as a warning for negative behavior
c.​reform behavior to conform to norms
d.​eliminate distress and promote further development

 

ANSWER:  d
POINTS:  1
DIFFICULTY:  Moderate
REFERENCES:  Introduction
QUESTION TYPE:  Multiple Choice
HAS VARIABLES:  False
KEYWORDS:  Bloom’s: Understand
DATE CREATED:  12/10/2014 11:17 PM
DATE MODIFIED:  12/12/2014 12:57 AM

 

5. ​In the seventeenth and eighteenth centuries, children’s mental health problems were attributed to ____.

a.​possession by the devil or other evil forces
b.​poor parenting practices
c.​chemical imbalances
d.​low self-esteem

 

ANSWER:  a
POINTS:  1
DIFFICULTY:  Easy
REFERENCES:  Historical Views and Breakthroughs
QUESTION TYPE:  Multiple Choice
HAS VARIABLES:  False
KEYWORDS:  Bloom’s: Understand
DATE CREATED:  12/10/2014 11:18 PM
DATE MODIFIED:  12/12/2014 12:57 AM

 

6. In the seventeenth and eighteenth centuries, acts of child maltreatment were ____.​

a.​illegal and punishable by severe fines
b.​very uncommon but largely overlooked
c.​practiced primarily among lower socioeconomic classes
d.​considered to be a parent’s right for educating or disciplining a child

 

ANSWER:  d
POINTS:  1
DIFFICULTY:  Moderate
REFERENCES:  Historical Views and Breakthroughs
QUESTION TYPE:  Multiple Choice
HAS VARIABLES:  False
KEYWORDS:  Bloom’s: Understand
DATE CREATED:  12/10/2014 11:20 PM
DATE MODIFIED:  12/12/2014 12:57 AM

 

7. John Locke (1632–1704) advanced the belief that children were ____.​

a.​possessed by the devil
b.​uncivilized
c.​emotionally sensitive beings
d.​young adults

 

ANSWER:  c
POINTS:  1
DIFFICULTY:  Easy
REFERENCES:  Historical Views and Breakthroughs
QUESTION TYPE:  Multiple Choice
HAS VARIABLES:  False
KEYWORDS:  Bloom’s: Understand
DATE CREATED:  12/10/2014 11:21 PM
DATE MODIFIED:  12/12/2014 12:57 AM

 

8. The work of Jean-Marc Gaspard Itard (1775–1838) is notable in that ____.​

a.​his orientation toward children was one of care and helping, in contrast to the times
b.​he was the first documented individual to use behavioral techniques with children
c.​he was a strong advocate for sending disturbed children to asylums
d.​he initiated the Massachusetts’ Stubborn Child Act

 

ANSWER:  a
POINTS:  1
DIFFICULTY:  Moderate
REFERENCES:  Historical Views and Breakthroughs
QUESTION TYPE:  Multiple Choice
HAS VARIABLES:  False
KEYWORDS:  Bloom’s: Analyze
DATE CREATED:  12/10/2014 11:22 PM
DATE MODIFIED:  12/12/2014 12:57 AM

 

9. ​How did Jean-Marc Gaspard Itard believe he could tame the “wild boy of Aveyron”?

a.​exorcism
b.​environmental stimulation
c.​allow him to behave as he did in the wild
d.​peer modeling

 

ANSWER:  b
POINTS:  1
DIFFICULTY:  Easy
REFERENCES:  Historical Views and Breakthroughs
QUESTION TYPE:  Multiple Choice
HAS VARIABLES:  False
KEYWORDS:  Bloom’s: Understand
DATE CREATED:  12/10/2014 11:24 PM
DATE MODIFIED:  12/12/2014 12:57 AM

 

10. ​Which method did Jean-Marc Gaspard Itard use to tame the “wild boy of Aveyron”?

a.​cold showers
b.​tranquilizers
c.​timeouts
d.​massages

 

ANSWER:  d
POINTS:  1
DIFFICULTY:  Easy
REFERENCES:  Historical Views and Breakthroughs
QUESTION TYPE:  Multiple Choice
HAS VARIABLES:  False
KEYWORDS:  Bloom’s: Understand
DATE CREATED:  12/10/2014 11:25 PM
DATE MODIFIED:  12/12/2014 12:57 AM

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping