Our Shop

Test Bank for Fundamentals of Anatomy and Physiology 4th Edition by Rizzo

$15.00

By: Rizzo

Edition: 4th Edition

Format: Downloadable ZIP Fille

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Share:

Test Bank for Fundamentals of Anatomy and Physiology 4th Edition by Rizzo

True / False

 

1. Anatomy is the study of diseases in the body.​

a.True
b.False

 

ANSWER:  False
POINTS:  1
REFERENCES:  Introduction
QUESTION TYPE:  True / False
HAS VARIABLES:  False
DATE CREATED:  2/21/2015 6:49 AM
DATE MODIFIED:  2/21/2015 6:51 AM

 

2. The organs of any cavity are referred to as the viscera.

a.True
b.False

 

ANSWER:  True
POINTS:  1
REFERENCES:  Cavities
QUESTION TYPE:  True / False
HAS VARIABLES:  False
DATE CREATED:  2/21/2015 6:53 AM
DATE MODIFIED:  2/21/2015 6:54 AM

 

3. The smallest unit of life is the cell.

a.True
b.False

 

ANSWER:  True
POINTS:  1
REFERENCES:  Structural Units
QUESTION TYPE:  True / False
HAS VARIABLES:  False
DATE CREATED:  2/21/2015 6:55 AM
DATE MODIFIED:  2/21/2015 6:56 AM

 

4. There are four types of muscle in the human body.

a.True
b.False

 

ANSWER:  False
POINTS:  1
REFERENCES:  Structural Units
QUESTION TYPE:  True / False
HAS VARIABLES:  False
DATE CREATED:  2/21/2015 6:57 AM
DATE MODIFIED:  2/21/2015 6:58 AM

 

5. The prostate gland, penis, and urethra belong to the male reproductive system.

a.True
b.False

 

ANSWER:  True
POINTS:  1
REFERENCES:  Structural Units
QUESTION TYPE:  True / False
HAS VARIABLES:  False
DATE CREATED:  2/21/2015 6:58 AM
DATE MODIFIED:  2/21/2015 6:59 AM

 

Multiple Choice

 

6. ​The study of the structure or morphology of the body and how the body parts are organized is called ____.

a.​pathology
b.​physiology
c.​anatomy
d.​histology

 

ANSWER:  c
POINTS:  1
REFERENCES:  Introduction
QUESTION TYPE:  Multiple Choice
HAS VARIABLES:  False
DATE CREATED:  2/21/2015 7:00 AM
DATE MODIFIED:  2/21/2015 7:02 AM

 

7. ​The head is ____ to the heart.

a.​superior
b.​distal
c.​deep
d.​inferior

 

ANSWER:  a
POINTS:  1
REFERENCES:  Terms of Direction
QUESTION TYPE:  Multiple Choice
HAS VARIABLES:  False
DATE CREATED:  2/21/2015 7:03 AM
DATE MODIFIED:  2/21/2015 7:04 AM

 

8. ​A ____ plane is any plane that divides the body into superior and inferior portions.

a.​frontal
b.​midsagittal
c.​coronal
d.​transverse

 

ANSWER:  d
POINTS:  1
REFERENCES:  Planes
QUESTION TYPE:  Multiple Choice
HAS VARIABLES:  False
DATE CREATED:  2/21/2015 7:06 AM
DATE MODIFIED:  2/21/2015 7:08 AM
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping